(044) 288-88-45 ☎ (044) 223-74-82 info@utz.com.ua

ТОВ «Укртрансзв’язок» засноване у 2010 році.

Займаючи лідируючі позиції у сфері розвитку систем техногенної безпеки та моніторингу, компанія «Укртрансзв’язок» забезпечує розробку і впровадження широкого спектру сучасних рішень, які перетворюють обладнання та програмні продукти в комплексні системи, що дозволяють при оптимальних витратах Замовника вирішувати ефективний максимум різноманітних завдань щодо техногенної безпеки об’єктів, у т. ч. впровадження автоматизованих систем раннього виявлення загрози виникнення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення (далі — АСРВНСО), а також систем централізованого оповіщення населення різних рівнів.  

Ось вже рік як триває повномасштабне вторгнення. Мільйони українців змушені були змінити звичний спосіб життя. Нові реалії, у яких ми опинилися, змусили нас по-іншому поглянути на буденні речі та навчитися цінувати те, чого раніше навіть…

детальніше

Оператор газосховищ України будує системи раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей на дев’яти підземних сховищах газу…

детальніше

Щоб жодні неполадки не завадили роботі Солохівського ПСГ, його обладнали сучасною автоматизованою системою раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей на дев’яти підземних сховищах газу….

детальніше

 

Автоматизованих систем раннього виявлення загрози виникнення НС та оповіщення населення
– спроектовано – 118.
– змонтовано – 77.

 

В результаті виконання робіт зуслиллями нашої компанії на безоплатній основі або зі значною знижкою для держави та її підприємств критичної інфраструктури заощаджено коштів – 2 300 000 грн.